Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Mundial de les Llibreries

La Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters (CEGAL) ha declarat, sustentada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i en honor als llibres i a la lectura, un dia de la primera quinzena de Novembre que canvia cada any, el Dia de les Llibreries.

L’associació, que afirma voler “recordar que un llibre és sempre una excel·lent adquisició i que el millor lloc per fer-la és, la llibreria” porta ja 7 edicions realitzades al llarg d’aquests anys i la seva pretensió ha estat, sempre, la de rememorar i recordar als ciutadans la importància de les llibreries i la gran divergència d’aquestes que hi ha al món.

Petites, grans, amb molta història o especialitzades en alguna matèria en concret, totes tenen una cosa en comú: la passió pels llibres. I els llibreters, solen ser persones enamorades dels seus treballs. Per això, aquesta celebració té per objecte oferir a la societat la millor llibreria possible, ja que, parafrasejant a Roberto Bolaño, “cada lector té la llibreria que es mereix”.

Vídeos

Top