Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Mundial del Vegetarianisme

Cada 1 d’octubre de cada any se celebra una jornada dedicada a tots aquells que han decidit eliminar la carn de la seva dieta. El World Vegetarian Day o Dia Internacional del Vegetarianisme. Aquesta jornada, impulsada per la Societat Vegetariana d’Amèrica del Nord, representa una ocasió ideal per reflexionar, pensar i actuar conforme als beneficis ètics, ambientals i de salut que l’estil de vida vegetarià brinda.

Segons l’informe The Green Revolution elaborat per la consultora Lantern, a Espanya s’ha duplicat el nombre de negocis dedicats a aquest tipus d’alimentació, satisfent la cada vegada major demanda de productes veggies que la societat reclama.

La paraula vegetarià va ser encunyada pels fundadors de l’Associació Vegetariana Britànica l’any 1842, i deriva de la paraula llatina vegetus, que significa “complet, sa, fresc o vivaç”. El significat original d’aquesta paraula implica un equilibrat sentit filosòfic i moral de la vida, que va molt més lluny d’una mera dieta de verdures i fruites. 

Vídeos

Top