Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Mundial de la Televisió

El Dia Mundial de la Televisió, declarat per l’Assemblea General en el 1996, commemora el Primer Fòrum Mundial sobre aquest mitjà de comunicació, Aquest World Television Forum, va servir per reunir als principals representants del mitjà televisiu per discutir sobre els desenvolupaments de la TV en la informació, en la cultura i en l’entreteniment global.

Així mateix i per mitjà de la resolució A/RES/51/205, convida als Estats a observar aquesta jornada accentuant la importància de la televisió per a la democràcia, la llibertat d’informació, el desenvolupament social i cultural i/o la pau al món.

En termes qualitatius, la televisió ha anat evolucionant considerablement. La gran varietat de canals, programes i contingut a la nostra disposició així ho avala. Enalteix i li dóna visibilitat a l’esport, estimula l’economia -emprant a milions de treballadors a tot el món- i, per si no fos suficient, “abraça l’era digital” podent fins i tot convergir amb serveis d’altres dispositius que permeten fins a interactuar en plataformes socials.

Vídeos

Top