Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Mundial de la Salut

L’objectiu d’aquest dia és reclamar que la Salut, és un dret de tot ésser humà, no un privilegi. Se celebra en aquesta data en commemoració de la fundació de l’OMS. Cada any s’escull un tema de salut específic per destacar una àrea prioritària d’interès per l’Organització Mundial de la Salut.

La Salut és un estat de complet benestar físic i mental. No és únicament l’absència de malalties, si no un adequat equilibri entre les condicions físiques, mentals, culturals i socials dels éssers humans.

L’objectiu de l’OMS  és construir un futur millor i més saludable per a les persones de tot el món. Amb presència a 150 països la prioritat és la lluita contra les malalties, siguin infeccioses, com la grip o el VIH, o no transmissibles, com el càncer i les cardiopaties, l’ajuda a mares i nens perquè sobrevisquin i puguin conservar la salut fins a edat avançada, la salubritat de l’aire que respiren les persones, dels aliments que mengen i de l’aigua que beuen, així com els medicaments i les vacunes que necessiten.

Vídeos

Top