Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Mundial del Suc

El Dia Mundial del Suc és una iniciativa internacional promoguda per la Federació Internacional de Productors de Sucs de Fruites per generar reconeixement sobre aquesta beguda de fruita processada com a un aliment natural i saludable.

Aquest dia té com a objectiu motivar a totes les empreses productores de suc a iniciar campanyes per tal d’augmentar el consum de sucs de fruites i la consciència dels consumidors sobre els beneficis del consum de sucs de fruites.  Segons la normativa de la Comissió Europea des de 2010 els sucs envasats no poden contenir més del 20% de sucres.

El consum per càpita a Espanya de sucs i nèctars l’any 2016, segons l’Observatori del Consum i la Distribució Alimentaria del Ministeri d’Agricultura i Pesca, és de 10 litres per persona a l’any. D’aquests 4,31 litres són de nèctar, 3,06 litres són de suc concentrat i 1,64 litres de suc de fruita refrigerat o espremut.

Vídeos

Top