Loading
Carregant Dies Internacionals

El 19 de setembre de 2016, l’Assemblea General va aprovar un conjunt de mesures durant la primera Cimera en la història sobre els desplaçaments de migrants i refugiats. Aquestes obligacions contretes pels Estats Membres es coneixen sota el nom de la Declaració de Nova York sobre Refugiats i Migrants (o simplement la Declaració de Nova York).

En ella es reafirma la importància de la protecció internacional d’aquestes persones i se subratlla l’obligació dels Estats de millorar-la. Aquest document aplana el camí per a l’aprovació de dos nous acords mundials en 2018: un sobre refugiats i un altre sobre la migració organitzada, regular i en condicions de seguretat.

L’acollida de les persones migrants o refugiades és un dels reptes al que han de fer front els països desenvolupats, sobretot a Europa i als Estats Units. El nombre total de migrants internacionals ha augmentat des d’uns 175 milions l’any 2000 a 244 milions de persones el 2015, segons l’ONU. Quasi dos terços de tots els migrants internacionals viuen a Europa (76 milions) o a Àsia (75 milions).

Vídeos

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?