Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Internacional del Joc

Jugar és una font inesgotable de plaer i alegria, que ens permet un creixement equilibrat del cos, la intel·ligència i la socialització. Ara i sempre, el joc ha sigut un element fonamental en la formació de les persones. El joc ens converteix en persones curioses, obertes al canvi, compromeses, crítiques, creatives, positives i alegres. Per això hem d’estimular la capacitat de joc dels nens i joves, però també recobrar la nostra.

La tendència actual en el joc és augmentar el cercle d’influència fins a arribar als adults i no només en l’àmbit lúdic personal sinó també en el professional. Les empreses i els ambients de feina es nodreixen de dinàmiques lúdiques que faciliten la comunicació, potenciant relacions entre els equips i fomentar la creativitat, la imaginació i el bon humor.

L’article 31.1 dels drets del nen reconeix que el nen té el dret al joc, participar en les activitats artístiques i culturals. Segons aquest article s’ha de garantir “el dret del nen al descans i a l’esbarjo, al joc i a les activitats recreatives apropiades a la seva edat i a participar lliurement en la vida cultural i en les arts.”

Vídeos

Top