Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Internacional de les Nenes i les TIC

L’objectiu d’aquest dia és crear un clima global que empoderi i encoratgi a les noies i dones joves perquè considerin carreres en el camp de la Tecnologia, permetent que tant les noies com les empreses tecnològiques obtinguin el benefici d’una major participació femenina en el sector de les TIC. El Dia Internacional de les Noies a les TIC se celebra, anualment, el quart dijous d’abril.

Aquest dia és una iniciativa recolzada per tots els Estats Membres de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU, sigles en anglès) organisme de les Nacions Unides en el camp de les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

Actualment, el sector de les TIC està dominat per homes, especialment als nivells més alts. ON són presents les dones és normalment als nivells més baixos i en aquelles feines menys qualificades. Afortunadament, moltes empreses volen incrementar el nombre de dones en el sector. Moltes organitzacions i companyies del sector han arribat a la conclusió que incrementar l’espai de les dones a alts nivells té un impacte positiu en el seu rendiment financer.

Vídeos

Top