Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Internacional de la Contrasenya

Les contrasenyes són la porta d’entrada al nostre correu i xarxes socials, però també al nostre compte bancari o a la intranet de la nostra feina. Els experts en ciberseguretat asseguren que la gran majoria de les contrasenyes no són segures.

El robatori d’identitat a la xarxa és un dels crims que més creix, però afegint un sistema d’autenticació fort a les contrasenyes pot prevenir-ho. Encara que sigui per protegir el teu compte del banc, el teu mail, o les teves xarxes socials, una contrasenya forta és importat per combatre aquest tipus de delictes. En un estudi de la consultora Keeper Security, els passwords més utilitzats durant 2016 van ser” 123456″, “123456789” o “qwerty”.

L’objectiu d’aquest dia, que se celebra el primer dijous de Maig és conscienciar a la població sobre la importància de protegir la nostra informació a Internet. Per això, a part d’enfortir les nostres contrasenyes, els experts recomanen una autenticació multifactor. Això significa que en la configuració dels nostres comptes de mail, banc i xarxes socials activem aquesta opció que consisteix a sumar un pas extra en el procés d’accedir als nostres perfils, per exemple la lectura de la empremta dactilar o la creació d’un segon.

Vídeos

Top