Loading
Carregant Dies Internacionals

Dia Europeu per les Comunitats Sostenibles

La Xarxa Europea ECOLISE promou el Dia Europeu de les Comunitats Sostenibles, celebrat cada any durant el mes de Setembre. Mitjançant l’impuls d’algunes activitats arran d’Europa, aquesta jornada representa una bona oportunitat per celebrar l’esforç local de molts ciutadans per fomentar comunitats sostenibles així com suposa l’ocasió perfecta per reunir a representants polítics europeus i representants d’altres organismes amb l’objectiu d’emfatitzar el paper d’aquestes iniciatives sostenibles. La fi principal és el de promoure accions de sostenibilitat local.

Tenir consciència sobre els diferents problemes que comporten segons quines activitats, hàbits i mals costums, és fonamental. Algunes iniciatives sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat estan canviant i mobilitzant cada vegada a un major nombre de ciutadà, canviant la seva mentalitat i comportament.

En la realització d’esdeveniments i activitats és on, per tant, estreba tota la importància d’aquesta jornada, ja que la visibilitat i el reconeixement que obtinguin, a ulls de la Conferència de Brussel·les i d’Europa, dependrà en última instància de la mobilització dels ciutadans.

Aquests objectius, també coneguts com a Objectius Mundials, són un “anomenat universal a l’adopció de mesures per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat”.

Vídeos

Top